På kurset ’Pasta ABC’ arbejder vi med de fyldte pastavarianter og du lærer at lave tortelli, ravioli og cravattino med tilhørende saucer.
Hjemmelavet pasta er et håndværk, som kræver konkrete teknikker.
I guides trygt igennem kunsten og lærer at lave dejen fra bunden og udrulle den korrekt. Vi gennemgår de fire forskellige slags fyld med tilhørende saucer.
I lærer at folde pastaerne, så de bliver smukke, ensartede og holder på fyldet under den efterfølgende kogning.
Vi hjælpes ad undervejs, så alle kan følge med her!
Vi sørger for hyggelige pauser og små snacks undervejs.
Efter nogle gode timer i køkkenet spiser vi maden sammen i det hyggelige køkken eller udenfor i haven.
Til maden serverer vi vine pr. glas som passer til de individuelle pastaretter. Vinene er fra vores lokale og herlige Claudio, som serverer nogle skønne, sprøde vine.
Det er muligt at tilkøbe en udvidet vinmenu til maden (100 euro) ligesom vi også altid har et lille udvalg af Claudios vine, som kan købes med hjem.